Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

PRODUKCJA KALETEK
Linia do produkcji kaletek to :
-
Temperówka do czekolady T35
-
System dozowania czekolady
-
Tunel chłodniczy / szafa chłodnicza
-
Wydajność 100 kg na godzinę.
-
Długość linii z tunelem tylko 6 m

LINIA DO PRODUKCJI KALETEK
POMATI

Temperówki do czekolady
Pomat przekształciło temperówkę do czekolady T 35 w automat do produkcji kaletek czekoladowych.
Połączenie temperówki do czekolady z automatycznym dozownikiem i tunelem chłodniczym pozwaliło zautomatyzować produkcję pastylek czekoladowych osuągając 35.000 sztuk - 100 kg pastylek czekoladowych na godzinę.
Wyposażone tak stanowisko stwarza nieograniczone możłiwości do produkcji również czekolad, pralin, czekoladek i oblewanie wszelkich wyrobów czekoladą.
Pomati : system do produkcji pastylek czekoladowych :
-
Temperówka do czekolady T 35
-
Dozownik do kaletek
-
Tunel chłodniczy Pomati od 4m do 12m długości
-
Zbiornik do topienia czekolady - opcja do pracy ciągłej wielogodzinnej.
-
System sterowania Start i Stop
-
Małe ( kompaktowe ) wymiary

