PRODUKCJA KALETEK

   Linia do produkcji kaletek to :
  • Temperówka do czekolady T35
  • System dozowania czekolady
  • Tunel chłodniczy / szafa chłodnicza
  • Wydajność 100 kg na godzinę.
  • Długość linii z tunelem tylko 6 m
Temperówka do czekolady T35.jpg

Temperówki do czekolady

Pomat przekształciło temperówkę do czekolady T 35 w automat do produkcji kaletek czekoladowych.

Połączenie temperówki do czekolady z automatycznym dozownikiem i tunelem chłodniczym pozwaliło zautomatyzować produkcję pastylek czekoladowych osuągając 35.000 sztuk -  100 kg pastylek czekoladowych na godzinę.

Wyposażone tak stanowisko stwarza nieograniczone możłiwości do produkcji również czekolad, pralin, czekoladek i oblewanie wszelkich wyrobów czekoladą.

Pomati : system do produkcji pastylek czekoladowych :

  • Temperówka do czekolady T 35

  • Dozownik do kaletek

  • Tunel chłodniczy Pomati od 4m do 12m długości

  • Zbiornik do topienia czekolady - opcja do pracy ciągłej  wielogodzinnej.

  • System sterowania Start i Stop

  • Małe ( kompaktowe ) wymiary

Pastylki%20czekoladowe_edited.png