Linie produkcyjne

dozowanie czekolady
Śliwka w czekoladzie

CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE

POMATI

Pomati to 50 lat doświadczeń w cukierniach, lodziarniach, gastronomii, piekarniach, a także w małych i średnich fabrykach cukierniczych. Nasza oferta urządzeń do  produkcji wyrobów czekoladowych to Oblewarki do czekolady, Dozowniki One Shot do produkcji pralin, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i  komory chłodnicze , drażetkarki, oraz karuzele do figur czekoladowych.

CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE POMATI

  • Temperówki do czekolady

  • Tunele i komory chłodnicze

  • Dozowniki do produkcji pralin

  • Systemy do produkcji czekolad

  • Drażetkarki i powlekarki

  • Linie do oblewania czekoladą

  • Linie do produkcji pralin i czekolad

maszyny do czekolady.jpg
Temperówka do czekolady.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Śliwka w czekoladzie.jpg

OBLEWANIE

CZEKOLADĄ

Produkcja pralin.jpg

PRODUKCJA

PRALIN

ZBIORNIKI DO 

CZEKOLADY

Produkcja czekolad

PRODUKCJA

CZEKOLAD

Tunele chłodnicze

TUNELE I KOMORY

CHŁODNICZE

Maszyny i urządzenia do produkcji cukierniczej, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy.

Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

temperówki do czekolady

CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE POMATI

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad
włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.
Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

Oblewanie czekoladą