Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Linie produkcyjne


CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE
POMATI
Pomati to 50 lat doświadczeń w cukierniach, lodziarniach, gastronomii, piekarniach, a także w małych i średnich fabrykach cukierniczych. Nasza oferta urządzeń do produkcji wyrobów czekoladowych to Oblewarki do czekolady, Dozowniki One Shot do produkcji pralin, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze , drażetkarki, oraz karuzele do figur czekoladowych.
CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE POMATI
-
Temperówki do czekolady
-
Tunele i komory chłodnicze
-
Dozowniki do produkcji pralin
-
Systemy do produkcji czekolad
-
Drażetkarki i powlekarki
-
Linie do oblewania czekoladą
-
Linie do produkcji pralin i czekolad

Maszyny i urządzenia do produkcji cukierniczej, czekolad oraz wyrobów czekoladowych
Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy.
Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE POMATI
W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad
włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat. Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.
Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

