Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Linia do produkcji pralin


LINIE DO PRODUKCJI PRALIN
POMATI
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot

-
One Shot ZERO wydajność do 37 kg/h
-
One Shot 5 OSD wydajność do 70 kg/h
-
One Shot 10 OSD wydajność do 140 kg/h
Rewolucja w produkcji
PRALIN
Dozowniki do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.
Nasze urządzenia są obecne od ponad
50 lat w ponad 100 krajach na całym świecie.

Produkcja gotowych pralin
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot :
-
One Shot ZERO wydajność do 37 kg/h
-
One Shot 5 OSD wydajność do 70 kg/h
-
One Shot 10 OSD wydajność do 140 kg/h
Linia do produkcji pralin

Dozowniki Typu One Shot to natychmiastowa produkcja gotowych pralin. Urządzenie w jednym takcie buduje korpus czekoladowy, wypełniając nadzieniem tworząc nadziewaną pralinę
Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot.
Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa. Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.
Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących. Cała linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.
Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Linia do produkcji pralin
Linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati. Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.
Linia do produkcji pralin to :
-
OSM podajnik form
-
Dozownik One Shot 5 OSD lub 10 OSD
-
Stół wibracyjny OSV
-
Komora chłodnicza lub tunel chłodniczy

OSM podajnik form
Podajnik do form jest t zintegrowany z One Shot, Podaje i wstępnie podgrzewa formy.
Magazynek 40 form.

OSV Stół wibracyjny
Stół wibracyjny do linii produkującej praliny typu One Shot. Razem z komorą lub tunelem chłodniczym tworzy automatyczną linię do pralin.

One shot OSD
Dozownik do natychmiastowej produkcji pralin typu ne Shot. Razem z OSV i OSM tworzy automatyczną linie produkcyjną do pralin.

Komora chłodnicza
Komora chłodnicza Pomati to niezwykle wydajne i oszczędne urządzenie, zastępuje tunel chłodniczy o długości 20 m.
90% oszczędności przestrzeni

