top of page

POMATI

Karuzele do form

Technologia Pomati

Produkcja figurek czekoladowych

Specyfikacja techniczna:

Karuzele do studzenia form to, równomierny proces wychładzania czekolady w formach. Znaczna oszczędność czasu pracy. Proste w obsłudze, higieniczne i niezawodne


  • Wykonana ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

  • Sterowanie za pomocą pedału.

  • Sterowanie – nożny pedał

  • Zasilanie 230V / 50Hz

  • Moc 0,4kW

  • Wymiary 500x700x1250h cm




Oblewanie-czekolada-oblewarka
MASZYNY & URZADZENIA CUKIERNICZE
Temperowka-do-czekolady-oblewanie

Karuzele do form czekoladowych

Technologia Pomati

Karuzele do form czekoladowych

Karuzela mono to cztery ramiona z dwoma magnesami na każdym ramieniu co pozwala jednocześnie studzić 8 form lub 4 o maksymalnej wadze do 3 kg.


Wykonana jest całkowicie ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

Karuzele do form to : równomierny proces studzenia czekolady w formach.

Znaczna oszczędność czasu pracy. Proste w obsłudze, higieniczne i niezawodne.


Urządzenie do produkcji czekolad T-line

Temperówki do czekolady Pomati to zaawansowane urządzenia, które umożliwiają precyzyjny i kontrolowany proces automatycznego temperowania czekolady, są one wyposażone w sterowanie temperaturą i czasem pracy, dzięki temu otrzymujemy idealnie zatemperowaną czekoladę w krótkim czasie.


Nowoczesny design to efekt wielu lat pracy, a urządzenia są przyjazne dla obsługi, proste w czyszczeniu, a przede wszystkim są niezawodne i przeznaczone do ciężkiej codziennej pracy. Urządzenia są tak zaprojektowane by były przyjazne dla personelu

i przyciągały uwagę klientów.

bottom of page