Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

CABRELLON
Formy do pralin i czekolad
Technologia Cabrellon
Formy poliwęglanowe
Formy do pralin i czekolad:
Oferujemy oprócz wielu gotowych, modnych wzorów, również realizację indywidualnych projektów.
Nasze formy do pralin i czekolad są eksportowane do ponad 103 krajów na całym świecie.
Oferujemy:
Formy do pralin
Formy do czekolad
Formy do batonów
Formy do gigurek czekoladowych
Formy dostosowane do dozowników typu One Shot
Indywidualne projekty




Tysiące wzorów formy poliwęglanowe
Technologia Cabrellon
Formy do pralin i czekolad
Formy do czekoladek, pralin oraz tabliczek czekolady pozwolą Ci w łatwy sposób stworzyć własne autorskie wyroby z czekolady.
Marzysz o czekoladzie własnej roboty z dodatkami wybranymi przez Ciebie?
Profesjonaliści i perfekcjoniści najchętniej sięgną po formy poliwęglanowe, które są trwałę, zapewnią niezwykły połysk. Firma Cabrellon to producent od ponad 60 lat, oferuje również możliwość produkcji indywidualnych projektów klientów.

Formy do pralin i czekolad. Produkcja wyrobów czekoladowych to urządzenia pozwalające szybko i automatycznie temperować czekoladę. Aby uzyskać efekt połysku, świeżości i jakości forma polwęglanowa musi być wypełniona dobrze zatemperowaną czekoladą.
Polecamy temperówki do czekolady Pomati to zaawansowane urządzenia, które umożliwiają precyzyjny i kontrolowany proces automatycznego temperowania czekolady, są one wyposażone w sterowanie temperaturą i czasem pracy, dzięki temu otrzymujemy idealnie zatemperowaną czekoladę w krótkim czasie.
