top of page
Oblewanie-czekolada
Temperowka-do czekolady
Maszyny-cukiernicze
Temperowka-do czekolady
Logo pomati.png
produkcja-pralin-czekolad-batonow
Temperowka-do czekolady

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Drazetkarki

DRAŻETKARKI

POWLEKARKI

ZBIORNIKI DO 

CZEKOLADY

Produkcja-pralin

PRODUKCJA

PRALIN

Produkcja-czekolad

PRODUKCJA

CZEKOLAD

figurki-czekoladowe

KARUZELE DO

FIGUREK

Tunele-chlodnicze

TUNELE I KOMORY

CHŁODNICZE

Sliwka-w-czekolada-oblewanie

OBLEWANIE

CZEKOLADĄ

Pas-oblewanie-czekolada

PAS DO

OBLEWANIA

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy.

Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

Temperowka-do czekolady

CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE POMATI

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad
włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.
Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

Oblewanie-czekolada-cukiernia
bottom of page