Pomati

PRALINY i CZEKOLADA

  • Produkcja pralin - Pomati
  • Linia do oblewania czekoladą - Pomati
  • Produkcja tabliczek czekolady - Pomati
  • Produkcja czekolady Bean to bar - Packint
  • Produkcja nugatu, batonów - Rollermac
  • Produkcja cukiernicza - Telme
  • Konfekcjonowanie - BMC

POMATI-ROLLERMAC-PACKINT

PRODUKCJA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

Drażetkarka.JPG
Dozowniki do produkcji czekolad

PRODUKCJA PRALIN

Dozowniki do produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Wydajność od 35 kg. do 140 kg. na godzinę

produkcja czekolad

PRODUKCJA CZEKOLAD

Automatyczna produkcja czekolad. Transformacja temperówki do czekolady w automatyczną linię produkcyjną.

Powlekarka

DRAŻETKARKI

Drażetkarki obtaczające do powlekania cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu 

Tunele chłodnicze

TUNELE CHŁODNICZE

Oferujemy tunele chłodnicze od 4 m długości do 12 m. Samorodne automatyczne, energooszczędne.

temperówka do czekolady T35

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Temperówki do czekolady. Pojemność zbiornika od 5 do 50 kg. Wydajność do 200 kg na godzinę.

Zbiornik do czekolady

ZBIORNIKI DO CZEKOLADY

Zbiorniki do topienia i podgrzewania czekolady. Pojemności 150 i 300 kg. Idealne do linii produkującej praliny lub czekolady

POMATI-ROLLERMAC-PACKINT

PRODUKCJA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

Czekolada

Maszyny i urządzenia do produkcji
wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad
włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.
Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.