Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Drażetkarki


DRAŻETKARKI POWLEKARKI
POMATI ROLLERMAC
Powlekarki - drażetkarki z bębnem stalowym do obtaczania czekolada i cukrem, oraz drażetkarki z bębnem miedzianym stworzone do produkcji chrupiących pralin, karmelizacji i powlekania solą orzechów prażonych Możliwości produkcyjne : min 1,5 kg na cykl roboczy do 200 kg.
CUKIERNICZE TECHNOLOGIE

Drażetkarki Powlekarki
Powlekarki - drażetkarki obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a w szczególności cukiernicza.
Pojemność bębna o 7 kg do 200 kg
Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla Pracownika.
Drażetkarki
Powlekarki - drażetkarki z bębnem stalowym do obtaczania czekolada i cukrem, oraz drażetkarki z bębnem miedzianym stworzone do produkcji chrupiących pralin, karmelizacji i powlekania solą orzechów prażonych Możliwości produkcyjne : min 1,5 kg na cykl roboczy do 45 kg - karmelizacja

Drażetkarki przemysłowe
Powlekarki - drażetkarki z bębnem stalowym o pojemnościach bębna 100kg - 200kg
Wyposażone w systemy natrysku, dozowanie czekolady i nadmuch powietrza.
Pełna integracje w przemysłowe linie produkcyjne

