Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

POMATI
Temperówka do Czekolady T5
Technologia Pomati
Temperówka do Czekolady T5
Specyfikacja techniczna:
Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.
Pojemność zbiornika 5 kg.
Automatyczne temperowanie czekolady.
Dozowanie za pomocą pedału.
Podgrzewany zbiornik czekolady.
System zabezpieczeń mieszadła.
Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia.
Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji.
Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390
Waga: kg 37. Wydajność 20 kg/h.




Temperówka do Czekolady T5
Technologia Pomati
Temperówka do Czekolady T5
Podstawowy model nastolny znalazł wszechstronne zastosowanie w produkcji wyrobów czekoladowych. Łatwa i prosta w obsłudze, maszyna do temperowania czekolady, model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i w gastronomii.
Bezpośrednie temperowanie zapewnia płynność czekolady, a optymalna krystalizacja sprawia, że uzyskany produkt końcowy posiada wyjątkową i niepowtarzalną jakość.

Temperówki do czekolady Pomati to zaawansowane urządzenia, które umożliwiają precyzyjne i kontrolowane procesy temperowania czekolady są wyposażone w precyzyjne sterowanie temperaturą i czasem pracy, dzięki temu otrzymujemy idealnie zatemperowaną czekoladę w krótkim czasie.
Nowoczesny design to efekt wielu lat pracy, urządzenia są przyjazne dla obsługi, proste w czyszczeniu, a przede wszystkim niezawodne i przeznaczone do ciężkiej codziennej pracy. tak zaprojektowane by
