POMATI-ROLLERMAC-PACKINT

PRODUKCJA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Nadziewane praliny

PRALINY I CZEKOLADA

Automatyczna produkcja czekolad

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

One Shot

POMATI-ROLLERMAC-PACKINT

PRODUKCJA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

Deser czekoladowy
Dozownik do pralin

PRODUKCJA PRALIN

Dozowniki do produkcji pralin i nadziewanych czekolad.

Wydajnośc od 35 kg. do 140 kg. na godzinę

Linia do czekolad.jpg

PRODUKCJA CZEKOLAD

Automatyczna produkcja czekolad. Transformacja temperówki do czekolady w automatyczną linię proukcyjna.

Miniciock.jpg

DRAŻETKARKI

Drażetkarki obtaczające do powlekania cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu 

Tunel chłodniczy.png

TUNELE CHŁODNICZE

Oferujemy tunele chłodnicze od 4 m długości do 12 m. Samorodne automatyczne, energooszczędne.

temperówka do czekolady T35.png

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Temperówki do czekolady. Pojemnośc zbiornika od 5 do 50 kg. Wydajnośc do 200 kg na godzinę.

Pomati zbiornik 150 litrów

ZBIORNIKI DO CZEKOLADY

Zbibiorniki do topienia i podgrzewania czekolady. Pojemności 150 i 300 kg.

Idealne do linii produkującej praliny lub czekolady Pomati

PRODUKCJA PRALIN I CZEKOLAD

        © 2030 Pomati

Informacje :

Pomati

Szkolenia

Kontakt z nami

Dowiedz się więcej

  • Facebook Social Ikona
  • YouTube Ikona społeczna