top of page
Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Dozowniki do produkcji pralin


LINIE DO PRODUKCJI PRALIN
POMATI
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot

-
One Shot ZERO wydajność do 37 kg/h
-
One Shot 5 OSD wydajność do 70 kg/h
-
One Shot 10 OSD wydajność do 140 kg/h
Rewolucja w produkcji
PRALIN
Dozowniki do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.
Nasze urządzenia są obecne od ponad
50 lat w ponad 100 krajach na całym świecie.
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot :


bottom of page