Nadziewane praliny

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Produkcja pralin

Automatyczna produkcja pralin

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

DOZOWNIKI DO PRODUKCJI PRALIN

Dozowniki do produkcji pralin i nadziewnych czekolad

Produkcja

PRALIN

Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot. Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa. ​ Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. 

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących.  Cała linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati. Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Katalog OSD

PRODUKCJA PRALIN

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.

 

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.

Nasze urządzenia są obecne od ponad

50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie. 

Linie do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

Rewolucja w produkcji

PRALIN

PRODUKCJA PRALIN

PRODUKCJA PRALIN

        © 2030 Pomati

Informacje :

Pomati

Szkolenia

Kontakt z nami

Dowiedz się więcej

  • Facebook Social Ikona
  • YouTube Ikona społeczna