top of page
graficzne Stripes

PRODUKCJA PRALIN

  • Produkcja pralin - Pomati
  • Dozowniki typu One Shot "5" - 70 kg/h.
  • Przeznaczony do automatycznej i manualnej produkcji
  • Linia do pralin 
Produkcjia-pralin

PRODUKCJA PRALIN

Produkcja-pralin

Dozowniki do produkcji pralin

Rewolucja w produkcji

PRALIN

Wydajność  Dozownika OSD  5 to 70 kg pralin na godzinę.

Dwugłowicowy  Dozownik ONE SHOT  ZERO to nowoczesne urządzenie dozujące  pozwalającym na szybką produkcję pralin, czekoladek,  nadziewanych czekolad.
Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot. 
Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa.

Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. 

Technologia One Shot

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.

 

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.

Nasze urządzenia są obecne od ponad

50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie. 

Produkcja pralin Pomati.jpg

Automatyczna Produkcja

PRALIN

Dwugłowicowy  Dozownik ONE SHOT  OSD 5 to nowoczesne urządzenie dozujące  pozwalającym na szybką produkcję pralin, czekoladek,  nadziewanych czekolad

Dozowniki typu One Shot OSD 5

  •   Wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

  •    Formy do pralin 275 x 175 mm.

  •    System dozowania z 2 x 5 dozowniki - może być dostosowany do klienta

  •    Automatyczne podawanie foremek do pralin

  •    Podgrzewane osobno dozowniki czekolady i nadzienia.

  •    Podgrzewany zawór dozujący

  •    Przenośnik taśmowy - demontowany

  •    Czyszczenie zautomatyzowane

  •    Mechanika - serwomotory

  •    Wydajność maksymalna produkcji do 70 kg na godzinę

  •    Zasilanie 100 / 240 volt - jednofazowy Hz 50/60

  •    Wymiary 1160 x 830 x (h) 1580 mm

Produkcja-pralin
bottom of page