Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.


PRODUKCJA PRALIN
-
Produkcja pralin - Pomati
-
Dozowniki typu One Shot "5" - 70 kg/h.
-
Przeznaczony do automatycznej i manualnej produkcji
-
Linia do pralin

PRODUKCJA PRALIN

Dozowniki do produkcji pralin
Rewolucja w produkcji
PRALIN
Wydajność Dozownika OSD 5 to 70 kg pralin na godzinę.
Dwugłowicowy Dozownik ONE SHOT ZERO to nowoczesne urządzenie dozujące pozwalającym na szybką produkcję pralin, czekoladek, nadziewanych czekolad.
Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot.
Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa.
Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.
Nasze urządzenia są obecne od ponad
50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie.

Automatyczna Produkcja
PRALIN
Dwugłowicowy Dozownik ONE SHOT OSD 5 to nowoczesne urządzenie dozujące pozwalającym na szybką produkcję pralin, czekoladek, nadziewanych czekolad
Dozowniki typu One Shot OSD 5
-
Wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.
-
Formy do pralin 275 x 175 mm.
-
System dozowania z 2 x 5 dozowniki - może być dostosowany do klienta
-
Automatyczne podawanie foremek do pralin
-
Podgrzewane osobno dozowniki czekolady i nadzienia.
-
Podgrzewany zawór dozujący
-
Przenośnik taśmowy - demontowany
-
Czyszczenie zautomatyzowane
-
Mechanika - serwomotory
-
Wydajność maksymalna produkcji do 70 kg na godzinę
-
Zasilanie 100 / 240 volt - jednofazowy Hz 50/60
-
Wymiary 1160 x 830 x (h) 1580 mm


Linia do produkcji pralin



Linia do produkcji pralin
