Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Granulator do posypywania


CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE
POMATI
Pomati to 50 lat doświadczeń w cukierniach, lodziarniach, gastronomii, piekarniach, a także w małych i średnich fabrykach cukierniczych.
Nasza oferta urządzeń do produkcji wyrobów czekoladowych to Oblewarki do czekolady, Dozowniki One Shot do produkcji pralin, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze , drażetkarki, oraz karuzele do figur czekoladowych.
Automatyczne linie produkcyjne :
-
Linia do oblewania czekoladą
-
Linia do produkcji pralin i nadziewanych czekolad
-
Linia do produkcji czekolad
-
Linia do produkcji pastylek, dropsów czekoladowych
-
Produkcja galaretek - automatyczne dozowniki
Produkcja czekolad
Automatyczna linia do produkcji tabliczek czekolady
Linia do produkcji czekolad - Transformacja temperówki do czekolady w linię produkcyjną obsługiwaną przez jedną osobę. ONE PERSON Prezentujemy nowoczesne urządzenie pozwalające dostosować
Temperówkę T35 lub T20 do linii produkującej - czekolady, batony czekoladowe, praliny pełne czekoladowe, czekoladki - kształt produktu zależy od rodzaju formy. Urządzenie T-line możemy rozbudować o Granulator do automatycznego posypywania czekolad orzechami, pestkami, bakaliami...itp
Automatyczna linia pozwala osiągnąć wydajność 6 foremek na minutę
Proces produkcji jest całkowicie zautomatyzowany
Bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii dozowana
jest czekolada.
System T-line składa się z :
-
Podajnik foremek
-
Automatyczny dozownik
-
Stół wibracyjny
-
Automatyczny przenośnik
-
Grasnulator - opcja do orzechów

