DRAŻETKARKI
Drażetkarka BA- 5 kg
Powlekarki - drażetkarki z bębnem stalowym do obtaczania czekolada i cukrem, oraz drażetkarki z bębnem niedzianym stworzone do produkcji chrupiących pralin, karmelizacji i powlekania solą orzechów prażonych. Możliwości produkcyjne : min 1,5 kg na cykl roboczy do 45 kg

Maszyna do powlekania srebrną polewą "korpusów" w okrągłym i/lub owalnym
kształcie. Idealna dla suszonych owoców, kulek cukrowych, dekoracji tortowych oraz innych wyrobów o podobnej konsystencji i formie.
Moce produkcyjne: do 5/7 kg
gotowego produktu na cykl przetwarzania. Bęben szklany.
Regulowana prędkość oraz system wentylacyjny nawiewu bębna (ciepłe powietrze oraz temperatura otoczenia).

Model BA AV 5
Napięcie: 220V
Zasilanie: 0,37kW
Waga: 70kg
Wymiary w mm:
800x1500x700 h
DRAŻETKARKI
Drażetkarki Miniciok
Powlekarki - drażetkarki obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a w szczególności cukiernicza. Pojemność bębna o 7 kg do 200 kg
Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest
przyjazne dla pracownika.
Mały bęben przeznaczony dla tych, którzy chcą się zbliżyć do świata drażetek. Natomiast dla bardziej doświadczonych, jest to urządzenie bardzo przydatne do testowania nowych produktów lub demonstracji na pokazach, szkoleniach oraz na targach. Wydajność produkcyjna 1,5 kg na jednego cyklu produkcyjnego.
Odpowiedni kształt bębna umożliwia jego ręczne przechylenie przy wyjmowaniu produktu gotowego.

MiniCiock
Napięcie: 1 kW
Zasilanie: 220V
Wymiary: 35x50x55 cm
Waga: 25 kg