top of page

POMATI

Akcesoria i Urządzenia

Technologia Pomati

Składany Pas do Oblewania

Specyfikacja techniczna:

Dostępne dla:
Temperówka do czekolady T8/T10/T20/T35 – szerokość pasa 180/250 mm.

  • Siatkowy pas transmisyjny, system Start/Stop

  • Siatkowy stół wibracyjny

  • Składana konstrukcja, małe wmiary

  • Półka do rozładunku produktu

  • Elektryczne sterowanie nadmuchem

  • Basen do podlewania spodów (opcjonalnie)

  • Szerokość taśmy 180 mm / 250 mm

  • Kontrola prędkości 0-2 m/min.

  • Napięcie 230 V – 50 Hz – 1,2 kW jednofazowe

  • Wymiary pasa: 450x1820x1030 mm

  • Wymiary złożonego pasa: 450x500x1890 mm

  • Prędkość oblewania sterowana z pulpitu maszyny

Oblewanie-czekolada-oblewarka
MASZYNY & URZADZENIA CUKIERNICZE
Temperowka-do-czekolady-oblewanie

Oblewanie czekoladą w cukierni

Technologia Pomati

Pas do oblewania 250/320mm

Dostępne dla:
Temperówka do czekolady T20 – szer. pasa 250 mm
Temperówka do czekolady T35 – szer. pasa 320 mm

  • Siatkowy pas transmisyjny do załadunku z systemem Start/Stop

  • Siatkowy stół wibrujący do oblewania

  • Taśma rozładunkowa z wałkiem obrotowym na papier pergaminowy

  • Prosty demontaż szybkie mycie

  • Nadmuch powietrza o regulowanej prędkości

  • Moduł odcinający z napędem wstecznym

  • Zbiornik dla dolnego i bocznego oblewania

  • Wysokość przejścia produktu – 160 mm

  • Regulowana prędkość 0-2 m/min.

  • Lampa podgrzewająca, dekorator, osłona (opcjonalnie)

  • Napiecie: 230 V – 50 Hz – 0,50 kW jednofazowy



Urządzenie do produkcji czekolad T-line

Temperówki do czekolady Pomati to zaawansowane urządzenia, które umożliwiają precyzyjny i kontrolowany proces automatycznego temperowania czekolady.

Akcesoria:

Lampa grzewcza, podgrzewanie czekolady podcczas procesu oblewania czekoladą, zastosowanie temperówka do czekolady T20 i T35

Dekorator, dekorowanie wzorami oblewanych produktów cukierniczych, zastosowanie temperówka do czekolady T20 i T35

Przenośnik odbiorczy 1200 mm, bezpieczny odbór produktów czekoladowych, zastosowanie temperówka do czekolady T10, T20 i T35

Pneumatyczny zawor z dozownikiem, dozowanie do form zadanej ilości czekolady, powtarzalna gramatura czekolad, batonów...itp. Zastosowanie temperówka do czekolady T20 i T35

bottom of page