Logo pomati.png

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

   Akcesoria :
  • Pas do oblewania 25cm i 32 cm szerokość
  • Osłona z pleksi
  • Lampa grzewcza
  • Dekorator 
  • System odbiorczy
  • Stół do pralin

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Akcesoria 

Oblewanie czekoladą

W zależności od zastosowanego wyposażenia temperówki do czekolady pracują jako :
Oblewarka do czekolady - oblewanie wszelkich produktów cukierniczych w tym również owoców suszonych, batonów, ciast ciastek , wafli, krakersów ...itp

Linia do produkcji czekolad - transformacja temperówki w urządzenie do automatycznej    produkcji czekolad o wydajności do 1200 czekolad na godzinę.
Produkcja pralin  - Temperówki do czekolady Pomati są wyposażone w podgrzewane stoły wibracyjne, w system automatycznego dozowania czekolady, akcesoria służące do wyroby pralin.

Lampa grzewcza temperówka do czekolady

LAMPA GRZEWCZA

Zastosowanie :

Temperówki T 20, T35

DEKORATOR

Zastosowanie :

mm 180 : T20

mm 250 : T 20, T35

mm 320 : T35

dekorator czekolady

PAS OBLEWAJĄCY

Zastosowanie :

mm 180 : T10, T20

mm 250 : T 20, T35

mm 320 : T35

Przenośnik odbiorczy

Przenośnik odbiorczy

Zastosowanie : dł. 1200 mm

szer. taśmy

mm 180 :    T20

mm 250 :    T 20, T35

mm 320 :    T35

Dozownik

Zastosowanie : 

Temperówki T10,T20,T35