temperowanie czekolady
TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY
Oblewanie czekoladą
Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych - pralin - czekolad - batonów
TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY
Akcesoria
Oblewanie czekoladą
W zależności od zastosowanego wyposażenia temperówki do czekolady pracują jako :
Oblewarka do czekolady - oblewanie wszelkich produktów cukierniczych w tym również owoców suszonych, batonów, ciast ciastek , wafli, krakersów ...itp
Linia do produkcji czekolad - transformacja temperówki w urządzenie do automatycznej produkcji czekolad o wydajności do 1200 czekolad na godzinę.
Produkcja pralin - Temperówki do czekolady Pomati są wyposażone w podgrzewane stoły wibracyjne, w system automatycznego dozowania czekolady, akcesoria służące do wyroby pralin.

LAMPA GRZEWCZA
Zastosowanie :
Temperówki T 20, T35
DEKORATOR
Zastosowanie :
mm 180 : T20
mm 250 : T 20, T35
mm 320 : T35

PAS OBLEWAJĄCY
Zastosowanie :
mm 180 : T10, T20
mm 250 : T 20, T35
mm 320 : T35

Przenośnik odbiorczy
Zastosowanie : dł. 1200 mm
szer. taśmy
mm 180 : T20
mm 250 : T 20, T35
mm 320 : T35