temperowanie czekolady

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Akcesoria 

Oblewanie czekoladą

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych - pralin - czekolad - batonów

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Akcesoria 

Oblewanie czekoladą

W zależności od zastosowanego wyposażenia temperówki do czekolady pracują jako :

Oblewarka do czekolady - oblewanie wszelkich produktów cukierniczych w tym również owoców suszonych, batonów, ciast ciastek , wafli, krakersów ...itp

Linia do produkcji czekolad - transformacja temperówki w urządzenie do automatycznej    produkcji czekolad o wydajności do 1200 czekolad na godzinę.

Produkcja pralin  - Temperówki do czekolady Pomati są wyposażone w podgrzewane stoły wibracyjne, w system automatycznego dozowania czekolady, akcesoria służące do wyroby pralin.

LAMPA GRZEWCZA

Zastosowanie :

Temperówki T 20, T35

DEKORATOR

Zastosowanie :

mm 180 : T20

mm 250 : T 20, T35

mm 320 : T35

PAS OBLEWAJĄCY

Zastosowanie :

mm 180 : T10, T20

mm 250 : T 20, T35

mm 320 : T35

Przenośnik odbiorczy

Zastosowanie : dł. 1200 mm

szer. taśmy

mm 180 :    T20

mm 250 :    T 20, T35

mm 320 :    T35

Produkcja czekolad

Transformacja temperówki do czekolady w automat do produkcji czekolad.

Urządzeni T- Line pozwala produkować do 6 form na minutę

1000 czekolad na godzinę.

Temperówka do czekolady

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Informacje :

Pomati

Szkolenia

Kontakt z nami

Dowiedz się więcej

Oferta :

Temperówki do czekolady

Dozowniki One Shot

Tunele chłodnicze

Oblewarki do czekolady

Kategorie :

Czekolady

Praliny i pralinki

Drażetkarki

Promocje

        © 2023 BMC Polska

  • Facebook Social Ikona
  • YouTube Ikona społeczna