top of page

POMATI

Temperówka do Czekolady T8

Technologia Pomati

Temperówka do Czekolady T8

Specyfikacja techniczna:

  • Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. 

  • Automatyczne temperowanie czekolady.

  • Pojemność zbiornika 9 kg.

  • Dozowanie za pomocą pedału.

  • Podgrzewany zbiornik czekolady.

  • System zabezpieczeń mieszadła.

  • Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia.

  • Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji.

  • Zasilanie 3x400 V 50 Hz, Moc 0,7 kW.

  • Wymiary 360 x450x1040h mm 

  • Waga: kg 70 Wydajność 37 kg/h

Oblewanie-czekolada-oblewarka
MASZYNY & URZADZENIA CUKIERNICZE
Temperowka-do-czekolady-oblewanie

Temperówka do Czekolady T8

Technologia Pomati

Temperówka do Czekolady T8

Podstawowy model mobilny na kółkach, wszechstronnie stosowany w cukierniach. Łatwa w obsłudze, maszyna do temperowania czekolady, model T8 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i w gastronomii. 


Stworzona do rozgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady.sprawia, że uzyskany produkt końcowy posiada wyjątkową i niepowtarzalną jakość.


Urządzenie do produkcji czekolad T-line

Temperówki do czekolady Pomati to zaawansowane urządzenia, które umożliwiają precyzyjne i kontrolowane procesy temperowania czekolady są wyposażone w precyzyjne sterowanie temperaturą i czasem pracy, dzięki temu otrzymujemy idealnie zatemperowaną czekoladę w krótkim czasie.


Nowoczesny design to efekt wielu lat pracy, urządzenia są przyjazne dla obsługi, proste w czyszczeniu, a przede wszystkim niezawodne i przeznaczone do ciężkiej codziennej pracy. tak zaprojektowane by 

bottom of page