Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T5
POMATI
Nasza oferta urządzeń do produkcji wyrobów czekoladowych to Oblewarki do czekolady, Dozowniki One Shot do produkcji pralin, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze , drażetkarki, oraz karuzele do figur czekoladowych.
CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE POMATI
-
Temperówka do czekolady T5 - 5kg
-
Model nastolny
-
Wydajność 20 kg czekolady na godzinę.
Temperówki do czekolady
Temperówki Pomati T5 są od ponad 30 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów. Główne ich zalety to małe wymiary, wysoka wydajność i niezawodność.
Doskonale sprawdzają się w małych cukierniach i pracowniach czekolady. Wprowadzając temperówkę do czekolady stwarzamy nieograniczone możliwości produkcji : pralin, batonów, czekolad, lizaków czekoladowych, ciastek z czekoladą, wszelkich produktów czekoladowych.
Temperówki do czekolady

-
Wykonany w pełni ze stali nierdzewnej AISI 304
-
Model nastolny
-
Elektroniczny system ogrzewania zbiornika i chłodzenia
-
Podgrzewany zbiornik czekolady z 2 czujnikami temperatury
-
System zabezpieczeń mieszadła i śruby Archimedesa
-
Programowalne dozowanie pedałem
-
Pojemność zbiornika 5 kg
-
Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia
-
Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji
-
Agregat chłodniczy schładzany powietrzem
-
Volt 230 – Hz 60 – 0,4 Kw jedna faza
-
Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390
-
Waga: kg 37
Temperówki do czekolady
Profesjonalna temperówka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do temperowania model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa.
Stworzona do rozgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady. Umożliwia utrzymanie czekolady w stanie płynnym o żądanej temperaturze przez nieograniczony okres czasu. Czujniki elektroniczne kontrolujące temperaturę ogrzewania i temperowania czekolady, połączone z systemem zabezpieczeń i wyświetlaczami informującymi operatora o aktualnej temperaturze pracy


