top of page

POMATI

Temperówka do Czekolady T5

Technologia Pomati

Temperówka do Czekolady T5

Specyfikacja techniczna:

  • Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

  • Pojemność zbiornika 5 kg.

  • Automatyczne temperowanie czekolady.

  • Dozowanie za pomocą pedału. 

  • Podgrzewany zbiornik czekolady.

  • System zabezpieczeń mieszadła.

  • Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia.

  • Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji.

  • Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390

  • Waga: kg 37. Wydajność 20 kg/h.

Oblewanie-czekolada-oblewarka
MASZYNY & URZADZENIA CUKIERNICZE
Temperowka-do-czekolady-oblewanie

Temperówka do Czekolady T5

Technologia Pomati

Temperówka do Czekolady T5

Podstawowy model nastolny znalazł wszechstronne zastosowanie w produkcji wyrobów czekoladowych. Łatwa i prosta w obsłudze, maszyna do temperowania czekolady, model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i w gastronomii. 


Bezpośrednie temperowanie zapewnia płynność czekolady, a optymalna krystalizacja sprawia, że uzyskany produkt końcowy posiada wyjątkową i niepowtarzalną jakość.

Urządzenie do produkcji czekolad T-line

Temperówki do czekolady Pomati to zaawansowane urządzenia, które umożliwiają precyzyjne i kontrolowane procesy temperowania czekolady są wyposażone w precyzyjne sterowanie temperaturą i czasem pracy, dzięki temu otrzymujemy idealnie zatemperowaną czekoladę w krótkim czasie.


Nowoczesny design to efekt wielu lat pracy, urządzenia są przyjazne dla obsługi, proste w czyszczeniu, a przede wszystkim niezawodne i przeznaczone do ciężkiej codziennej pracy. tak zaprojektowane by 

bottom of page