top of page

POMATI

Temperówka do Czekolady T10

Technologia Pomati

Temperówka do Czekolady T10

Specyfikacja techniczna:

  • Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

  • Pojemność zbiornika 13 kg.

  • Automatyczne temperowanie czekolady

  • Dozowanie za pomocą pedału.

  • Podgrzewany zbiornik czekolady.

  • Podgrzewany stół wibracyjny

  • System zabezpieczeń mieszadła

  • Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia

  • Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji

  • Zasilanie 3x400 V 50 Hz, Moc 1,5 kW

  • Wymiary 360 ( ze stołem wibracyjnym ) x450x1310mm

  • Waga: kg 90

  • Wydajność 50 kg/h.

  • Oblewanie czekoladą - pas do oblewania

Oblewanie-czekolada-oblewarka
MASZYNY & URZADZENIA CUKIERNICZE
Temperowka-do-czekolady-oblewanie

Temperówka do Czekolady T10

Technologia Pomati

Temperówka do Czekolady T10

Temperówki do czekolady  Pomati  są od ponad

50 lat używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów.

Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania


Urządzenia są wyposażone w stół wibracyjny.

Wyprodukujesz ręcznie lub automatycznie : praliny, czekolady, śliwki w czekoladzie i inne produkty cukiernicze. Oblejesz czekoladą, ciasta, pierniki, torty, babki i wiele innych produktów.



Urządzenie do produkcji czekolad T-line

Oblewanie czekoladą: Oblewanie kurtynowe, górne, boczne, podlewanie od dołu i łączne.

System zintegrowany z temperówką do czekolady T10. Regulowana prędkość przenośnika od 0 do 2m/s pełna synchronizacja z tunelem chłodniczym. Szerokość przenośnika od 180 mm do 320 mm.


System sterowania Start i Stop ułatwiający organizację pracy. Regulowany nadmuch do zgarniania nadmiaru czekolady, efekt fali. Aplikacja do kurtynowego krycia wyrobów. Dekorator do dekorowania np. ciastek, babek, ciast, batonów. Prosta konstrukcja łatwa do  mycia. Małe ( kompaktowe ) wymiary, duże wydajności Temperówki do czekolady T10

bottom of page