Czekoladowe ciastka.JPG
Oblewanie czekoladą.JPG
Czekoladowa babka.JPG

TEMPERÓWKI DO
CZEKOLADY

Pomati Sigep 2020.jpg

WYROBY CZEKOLADOWE

Chocolate Truffle Bliska

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T8

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady o pojemności zbiornika 9 kg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T20

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady o pojemności zbiornika 24 kg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T10

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady o pojemności zbiornika 13 kg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T35

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady o pojemności zbiornika 50 kg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Temperówki do czekolady

  • Wykonane ze stali nierdzewnej  w gat. 304.

  • Pojemność zbiornika od 9 kg do 50 kg

  • Podgrzewany stół wibracyjny

  • Programowane dozowanie lub manualne za pomocą pedału.

  • Podgrzewany zbiornik czekolady

  • Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa.

  • Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia.

  • Opcjonalnie system do oblewania czekoladą

  • Akcesoria do dekoracji

  • Moc od 1,2 kW do 3,5 kW

  • zasilanie 400 V / 50 Hz

Oblewanie czekoladą

Pomati połączyła temperówki do czekolady T8, T10, T20, T35 z systemem do oblewania kurtyną czekoladową wyrobów takich jak, batony, ptasie mleczko, śliwki, owoce, ciastka, ciasta...itp.

System do oblewania czekoladą składa się z  :

  1. Przenośnik siatkowy o szerokości od 180 mm do 320 mm

  2. Głowicy do tworzenia kurtyny 

  3. Systemy nadmuchu do tworzenia fal i zgarniania nadmiaru czekolady

  4. Lampy grzewczej - opcjonalnie

  5. Przenośnik odbiorczy- opcjonalnie

Oblewarka do czekolady
linia do oblewania czekoladą
linia do oblewania czekoladą

Sweet Expo 2020

Temperówki do czekolady
Temperówki do czekolady

Sweet Expo 2020

Temperówka do czekolady T10
Temperówka do czekolady T10

Temperówka do czekolady z przenośnikiem

linia do oblewania czekoladą
linia do oblewania czekoladą

Sweet Expo 2020

1/5

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY