POMATI
Pracownia Czekolady
od A do Z
Przykładowe rozwiązania:
Nasze rozwiązania:
Temperówki do czekolady od 5 do 80 kg
Dozowniki do pralin, czekolad, batonów...itp.
Tunele chłodnicze od 4 m do 20 m
Szafy i komory chłodnicze
Automatyczna produkcja czekolad.
Automatyczne oblewanie czekoladą.
Produkcja nadziewanych czekolad.
Automatyczna produkcja pralin.
Produkcja czekolady Bean to Bar.
Przemysłowa produkcja batonów.
Przemysłowa i rzemieślnicza produkcja draży.
Automatyczne dozowniki do kremów i past.
Zbiorniki do czekolady 150 i 300 litrów
POMATI
Pracownia Czekolady
od A do Z
Oferujemy możliwość integracji urządzeń Pomati w automatyczne i wysokowydajne linie produkcyjne.
Nasze maszyny można dowolnie konfigurować, tworząc systemy do produkcji czekolad, pralin i oblewania czekoladą dostosowane do potrzeb klienta.
Projektujemy i rozbudowujemy już istniejące pracownie cukiernicze. Zapewniamy urządzenia o najwyższej światowej renomie.
Programowanie i automatyzacja pracy, urządzenia gwarantują powtarzalność produkcji i wysoką wydajność. Nasza najnowsza propozycja to automatyczna produkcja nadziewanych czekolad i czekoladowych batonów. Wydajność od 100 do 240 form na godzinę.
Pracownia Czekolady
od A do Z
Automatyczna produkcja czekolad to połączenie tradycji włoskich mistrzów czekolady z nowoczesną technologią. Tak wyprodukowane czekoladki i czekolady charakteryzują się idealnym wyglądem, doskonałą jakością klasy premium.
Oblewanie czekoladą: Oblewanie kurtynowe, górne, boczne, podlewanie od dołu i łączne. System zintegrowany z temperówką do czekolady T20 i T35. SL50, SL80
Regulowana prędkość przenośnika od 0 do 2m/s pełna synchronizacja z tunelem chłodniczym. Szerokość przenośnika od 180 mm do 600 mm.
Linia do produkcji pralin: Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni, obsługiwany przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca, automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.