Produkcja Pralin

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin. Technologia One Shot to natychmiastowa i jednoczesna produkcja praliny wraz z nadzieniem.

One Shot 5 produkcja pralin.png

One Shot Pomati

One Shot 5-10 OSD

PRODUKCJA PRALIN

Produkcja pralin

Pomati połączyła tradycję włoskich mistrzów czekolady z nowoczesnością, tak wyprodukowane czekoladki, praliny, batoniki, charakteryzują się nienagannym wyglądem, doskonałą jakością klasy premium, powtarzalność produktu, oszczędnością czekolady, dowolnym kształtem zależnym od foremek.

 

Automatyczna linia do produkcji pralin to :

    1. System podawania foremek OSM

    2. One Shot 5 lub 10

    3. Stół wibracyjny OSV

    4. Komora chłodnicza, Tunel chłodniczy

 

One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. Automatyczna linia do produkcji pralin to tylko 5 metrów bieżących. Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.

Sercem linii do produkcji pralin jest One ShotAutomat wykonujący jednocześnie i natychmiastowo dozowanie korpusu czekolady i nadzienia tworząc nadziewaną pralinę.

Pomati oferuje dwa modele do automatycznej linii :

  • One Shot 5      70 kg pralin na godzinę

  • One Shot 10  140 kg pralin na godzinę

Automatyczna linia do produkcji pralin

    1. System podawania foremek OSM    

    2. One Shot 5 lub 10 

    3. Stół wibracyjny OSV

    4. Komora chłodnicza, Tunel chłodniczy

OSM.jpg

OSM

OSM - System do podawania i wstępnego 

podgrzewania foremek do pralin. Pełna integracja

z One Shot, posiada magazynek na 40 foremek. Kompaktowe wymiary, wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

One Shot produkcja pralin.jpg

OSD

One Shot OSD    Dozownik typu One Shot do produkcji pralin. To rozwiązanie pozwala na natychmiastowe produkowanie nadziewanych pralin za tzw jednym strzałem  " One Shot "

OSV-stół-wibracyjny.jpg

OSV

One Shot OSV    Stół wibracyjny do linii One Shot. Razem z automatem do foremek i tunelem chłodniczym tworzy    nowoczesną automatyczna linię do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin.

Komora chłodnicza.png

Szafa chłodnicza

Komora Chłodnicza Pomati  o kompaktowej konstrukcji, wymiary to  tylko 2 m szerokości i osiąga wydajność jak w w 20 metrowym tunelu chłodniczym. Oszczędność to 90% na przestrzeni.

Produkcja Pralin

One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.

Automatyczna linia do produkcji pralin to tylko 5 metrów bieżących.

Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.

Technologia One Shot to efektywny sposób na zaprojektowanie własnej automatycznej linii do

produkcji nadziewanych pralin 

Tunele chłodnicze

Tunel chłodnczy

Informacje :

Pomati

Szkolenia

Kontakt z nami

Dowiedz się więcej

Oferta :

Temperówki do czekolady

Dozowniki One Shot

Tunele chłodnicze

Oblewarki do czekolady

Kategorie :

Czekolady

Praliny i pralinki

Drażetkarki

Promocje

        © 2023 BMC Polska

  • Facebook Social Ikona
  • YouTube Ikona społeczna