Produkcja kremów

Telme to ponad 30 lat doświadczeń w produkcji wydajnych urządzeń dla piekarni a przede wszystkim nowoczesnej cukierni. Telme wyspecjalizowała się w urządzeniach do ciężkiej codziennej pracy.

Ribot 30

Ribot w Cukierni i Lodziarni

Ribot -  Wielofunkcyjne (multisektorowe ) urządzenie do piekarni i cukierni, które łączy lepiej i szybciej produkty, a programowalne i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię.

Pojemność zbiornika od 10 do 60 litrów

Kontrolowane parametry pracy urządzenia gwarantują, że ​​ cukiernicze i piekarnicze wyroby będą produkowane w powtarzalnym procesie produkcji oraz z stałą jakością i wydajnością

  1. Miesza i blenduje

  2. Automatyzuje pracę ręczną

  3. Miksuje

  4. Podgrzewa 

  5. Temperuje czekoladę

  6. Schładza i konserwuje

Termocrema 30 / 60

Cremagel 5 / 10

Cremagel to profesjonalne wielofunkcyjne urządzenie firmy Telme do gotowania kremów.

Cremagel miesza i blenduje składniki do produkcji : kremów, sosów, musów, polew owocowych, lodów, sorbetów.

Cukiernia i Lodziarnia

Telme od ponad 30 lat produkuje wydajne urządzenia do produkcji wyrobów cukierniczych. Produkty Telme są przygotowane do ciężkiej codziennej pracy przy produkcji lodów, kremów, ciast i innych

wyrobów cukierniczych

Informacje :

Pomati

Szkolenia

Kontakt z nami

Dowiedz się więcej

Oferta :

Temperówki do czekolady

Dozowniki One Shot

Tunele chłodnicze

Oblewarki do czekolady

Kategorie :

Czekolady

Praliny i pralinki

Drażetkarki

Promocje

        © 2023 BMC Polska

  • Facebook Social Ikona
  • YouTube Ikona społeczna