top of page

POMATI

Automatyczna produkcja czekolad

Technologia Pomati

Produkcja Czekolad

T-line do produkcji czekolad:

Automatyczna produkcja czekolad : Pomati dokonało rewolucyjnego rozwiązania przekształcając temperówkę do czekolady T20 i T 35 w linię do produkcji czekolad o wydajności 4 - 6 form na minutę.

  • System wyposażony jest w :

  • Magazynek na formy z podawaniem.

  • Przenośnik ze stołem wibracyjnym.

  • Przepływowy system dozowania czekolady.

  • Sterowanie połączone z temperówką do czekolady T20 lubT35.

  • Wysoka wydajność do 6 form na minutę.

  • Linia do produkcji czekolad.


Oblewanie-czekolada-oblewarka
MASZYNY & URZADZENIA CUKIERNICZE
Temperowka-do-czekolady-oblewanie

Automatyczna produkcja czekolad

Technologia Pomati

Maszynowa produkcja czekolad

System T-line do automatycznej produkcji czekolad. Wydajność to od 360 do 960 tabliczek czekolady na godzinę. Całośc jest sterowana z pulpitu i charakteryzuje się wysoką wytrzymałością na pracę w zmiennych warunkach.

Zastosowano materiały najwyższej jakości.

Czujniki elektroniczne kontrolujące i pozycjonujące pozwalają na płynną pracę. T-line to przystawka dosuwana do temperówki do czekolady T20 lub T35.

Całość jest mobilna, niewielkie rozmiary, wysoka wydajność, powtarzalność produkcji.



Urządzenie do produkcji czekolad T-line

Linia do produkcji czekolad Pomati połączyła w jedną linię produkcyjną: Temperówkę do czekolady, system T-line z wbudowanym magazynkiem na formy, z systemem dozowania i stołem wibracyjnym. Całość zamyka tunel chłodniczy lub szafa chłodnicza. Tak wyprodukowane czekolady charakteryzują się nienagannym wyglądem, doskonałą jakością klasy premium.


Wydajna i oszczędna produkcja dzięki liniom do produkcji czekolad.

Oferowana przez nas maszyna może pracować w trybie ciągłym, możliwe jest wyprodukowanie tysięcy, a nawet dziesiątek tysięcy czekolad każdego dnia. Wszystko to oczywiście za pomocą tylko jednego urządzenia. Dowolny wybór kształtów i dodatków. Nasze linie do produkcji czekolad umożliwiają, nie tylko produkcję standardowych tabliczek. Dzięki możliwości samodzielnego wyboru formy do wylewania czekolady, możliwe jest wytwarzanie również innych kształtów. Mogą być to, chociażby, wzory z okazji Bożego Narodzenia. Nasz linia do produkcji czekolad to wydajności od 360 do 960 tabliczek czekolady na godzinę

bottom of page