50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

nadziewane praliny

Produkcja pralin

automatyczna produkcja pralin

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

produkcja pralin

Dozowniki One Shot

Rewolucja w produkcji

PRALIN

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.

 

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.

Nasze urządzenia są obecne od ponad

50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie. 

Linie do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

produkcja pralin

dozowniki do produkcji pralin

T-Line do produkcji czekolad

Automatyczna linia do produkcji tabliczek czekolady

Linia do produkcji czekolad - Transformacja temperówki do czekolady w linię produkcyjną obsługiwaną przez jedną osobę. ONE PERSON

Prezentujemy nowoczesne urządzenie pozwalające dostosować

Temperówkę T35 lub T20 do linii produkującej - czekolady, batony czekoladowe, praliny pełne czekoladowe, czekoladki - kształt produktu zależy od rodzaju formy.

Automatyczna linia pozwala osiągnąć wydajność 6 foremek na minutę

Proces produkcji jest całkowicie zautomatyzowany

Bezpośrednio do  formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii dozowana

jest czekolada.

System T-line składa się z  :

  • Podajnik foremek

  • Automatyczny dozownik

  • Stół wibracyjny

  • Automatyczny przenośnik

Temperówka do czekolady

produkcja czekolad

produkcja cukiernicza

Informacje :

Pomati

Szkolenia

Kontakt z nami

Dowiedz się więcej

Oferta :

Temperówki do czekolady

Dozowniki One Shot

Tunele chłodnicze

Oblewarki do czekolady

Kategorie :

Czekolady

Praliny i pralinki

Drażetkarki

Promocje

        © 2023 BMC Polska

  • Facebook Social Ikona
  • YouTube Ikona społeczna