top of page
graficzne Stripes

PRODUKCJA PRALIN

  • Produkcja pralin - Pomati
  • Dozowniki typu One Shot "0" - 35 kg/h.
  • Przeznaczony do manualnej produkcji
12.jpg

PRODUKCJA PRALIN

one shot osd.jpg

Dozowniki do produkcji pralin

Rewolucja w produkcji

PRALIN

Wydajność  Dozownika OSD to 35 kg pralin
na godzinę.

Dwugłowicowy  Dozownik ONE SHOT  ZERO to nowoczesne urządzenie dozujące  pozwalającym na szybką produkcję pralin, czekoladek,  nadziewanych czekolad.
Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot. 
Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa.

Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. 

Technologia One Shot

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.

 

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.

Nasze urządzenia są obecne od ponad

50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie. 

Produkcja pralin Pomati.jpg

PRODUKCJA PRALIN

Dwugłowicowy  Dozownik ONE SHOT  ZERO to nowoczesne urządzenie dozujące  pozwalającym na szybką produkcję pralin, czekoladek,  nadziewanych czekolad

One Shot Zero 

  • Wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

  • Formy do pralin 275 x 175 mm, 275 x 135 mm

  • System dozowania z 2 x 5 dozowniki

  • Ręczne podawanie foremek do pralin

  • Podgrzewane osobno dozowniki czekolady i nadzienia.

  • Podgrzewany zawór dozujący

  • Przenośnik taśmowy - demontowany

  • Automatyczne czyszczenie

  • Czyszczenie zautomatyzowane

  • Mechanika - serwomotory

  • Wydajność produkcji do 37 kg na godzinę ( 120 form na godzinę )

  • Zasilanie 100 / 240 volt - jednofazowy Hz 50/60

  • Wymiary 960 x 500 x (h) 1450 mm

one shot osd.jpg
Katalog OSD
bottom of page