top of page

POMATI

Oblewarka do czekolady

Technologia Pomati

Oblewarka do czekolady

Specyfikacja techniczna:

Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati.

Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model Cube.

  • Programowalne dozowanie pedałem

  • Pojemność zbiornika 5 kg

  • Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia

  • Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji

  • Volt 230 – Hz 60 – 0,4 Kw jedna faza

  • Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390

  • Waga: kg 32

Oblewanie-czekolada-oblewarka
MASZYNY & URZADZENIA CUKIERNICZE
Temperowka-do-czekolady-oblewanie

Oblewarka do czekolady Pomati

Technologia Pomati

Oblewarka do czekolady

Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze maszyna do oblewania model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa. Stworzona do rozgrzewania i polewania każdego rodzaju czekolady.


Urządzenia Pomati  są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów.

Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi.

Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania zatemperowana czekoladą.

Urządzenie do produkcji czekolad T-line

Oblewarka do czekolady CUBE została zaprojektowane w celu przyciągnięcia klientów jej wyjątkowym, estetycznym wyglądem. Może zostać zabudowana pod blatem lub wykorzystana jako urządzenie wolnostojące które idealnie wkomponuje się pomiędzy ekspresem do kawy i automatem do bitej śmietany.


Urządzenia Pomati  są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą i polewą. 

bottom of page