Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Oblewanie czekoladą


OBLEWARKI DO CZEKOLADY
POMATI
Nasza oferta urządzeń do produkcji wyrobów czekoladowych to Oblewarki do czekolady, Dozowniki One Shot do produkcji pralin, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze , drażetkarki, oraz karuzele do figur czekoladowych.
CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE POMATI
Produkcja wyrobów cukierniczych.
-
Oblewak nastolny do czekolady
-
Przygotowany do zabudowy
-
Idealna do małych produkcji, lodziarni
Oblewarki do czekolady T5
Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa. Stworzona do rozgrzewania i polewania każdego rodzaju czekolady.
Umożliwia utrzymanie czekolady w stanie płynnym o żądanej temperaturze przez nieograniczony okres czasu. Czujniki elektroniczne kontrolujące temperaturę ogrzewania i temperowania czekolady, połączone z systemem zabezpieczeń i wyświetlaczami informującymi operatora o aktualnej temperaturze pracy
Oblewarki do czekolady T5
TECHNOLOGIA
-
Wykonany w pełni ze stali nierdzewnej AISI 304
-
Model nastolny i do zabudowy
-
Elektroniczny system ogrzewania zbiornika
-
Podgrzewany zbiornik czekolady z 2 czujnikami temperatury
-
Urządzenie przystosowane do pracy w trybie ciągłym
-
Czujniki elektroniczne kontrolujące temperaturę ogrzewania i temperowania czekolady, połączone są z systemem zabezpieczeń i wyświetlaczami pokazującymi aktualną temperaturę pracy
-
Programowalne dozowanie pedałem
-
Pojemność zbiornika 5 kg
-
Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia
-
Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji
-
Volt 230 – Hz 60 – 0,4 Kw jedna faza
-
Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390
-
Waga: kg 32

