top of page

Oblewanie czekoladą

Oblewanie-czekolada
Oblewanie-czekolada

OBLEWARKI DO CZEKOLADY

POMATI

Nasza oferta urządzeń do  produkcji wyrobów czekoladowych to Oblewarki do czekolady, Dozowniki One Shot do produkcji pralin, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i  komory chłodnicze , drażetkarki, oraz karuzele do figur czekoladowych.

CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE POMATI

   Produkcja wyrobów cukierniczych.
  • Oblewak nastolny do czekolady
  • Przygotowany do zabudowy
  • Idealna do małych produkcji, lodziarni

Oblewarki do czekolady T5

Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa. Stworzona do rozgrzewania i polewania każdego rodzaju czekolady.

Umożliwia utrzymanie czekolady w stanie płynnym o żądanej temperaturze przez nieograniczony okres czasu. Czujniki elektroniczne kontrolujące temperaturę ogrzewania i temperowania czekolady, połączone z systemem zabezpieczeń i wyświetlaczami informującymi operatora o aktualnej temperaturze pracy 

Oblewarki do czekolady T5

TECHNOLOGIA

  • Wykonany w pełni ze stali nierdzewnej AISI 304

  • Model nastolny i do zabudowy

  • Elektroniczny system ogrzewania zbiornika

  • Podgrzewany zbiornik czekolady z 2 czujnikami temperatury

  • Urządzenie przystosowane do pracy w trybie ciągłym

  • Czujniki elektroniczne kontrolujące temperaturę ogrzewania i temperowania czekolady, połączone są z systemem zabezpieczeń i wyświetlaczami pokazującymi aktualną temperaturę pracy

  • Programowalne dozowanie pedałem

  • Pojemność zbiornika 5 kg

  • Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia

  • Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji

  • Volt 230 – Hz 60 – 0,4 Kw jedna faza

  • Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390

  • Waga: kg 32

 

Oblewanie-czekolada
bottom of page