TH

50

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Oblewanie czekoladą

Pomati stworzyła całą gamę urządzeń do oblewania 

czekoladą i dekorowania produktów cukierniczych. 

Połączyliśmy temperówki do czekolady T8, T10, T20, T35  systemem do oblewania kurtyną czekoladową 

wyrobów takich jak, batony, suszone śliwki, owoce, ptasie mleczko, ciastka, ciasta...itp​

Oblewarki do czekolady

Pomati : system do oblewania czekoladą :

  • Krycie kurtyną ( oblewanie ) górne,  boczne i dolne czekoladą

  • Zintegrowany z temperówką do czekolady T8, T10, T20, T35

  • Regulowana prędkość przenośnika od 0 do 2m/s

  • Szerokość przenośnika od 180 mm do 320 mm

  • System sterowania Start i Stop

  • Regulowany nadmuch  do zgarniania nadmiaru czekolady

  • Dmuchawa z regulowaną wysokością

  • Aplikacja do kurtynowego krycia wyrobów

  • Prosta konstrukcja łatwa do  mycia

  • Małe ( kompaktowe ) wymiary

Oblewanie czekoladą

Oblewarki do czekolady

Pomati stworzyła całą gamę urządzeń do oblewania czekoladą i dekorowania produktów cukierniczych. Połączenie temperówki do czekolady z pasem do oblewania nadaje gotowym produktom wartość dodaną jakości premium.

Wraz z tunele chłodniczym tworzymy wydajną linię do oblewania wyrobów cukierniczych takich jak : ptasie mleczko, ciastka, suszone śliwki i inne owoce, batony, snacki....itp.

Całość może być obsługiwana przez jedną osobę

Tunel chłodniczy

Wszystkie tunele  są dopasowane do potrzeb klienta.

Długości tunelu od 4 m do 12 m Szerokości taśmy: od 180 do 320 mm Tunele Pomati. Pokrywy tunelu otwierane - ułatwione czyszczenie tunelu. Taśma górna i taśma powrotna wewnątrz tunelu bezpośrednio pod obudową. Taśma z pokryciem poliuretanowym z atestem do kontaktu z żywnością.

Informacje :

Pomati

Szkolenia

Kontakt z nami

Dowiedz się więcej

Oferta :

Temperówki do czekolady

Dozowniki One Shot

Tunele chłodnicze

Oblewarki do czekolady

Kategorie :

Czekolady

Praliny i pralinki

Drażetkarki

Promocje

        © 2023 BMC Polska

  • Facebook Social Ikona
  • YouTube Ikona społeczna