Oblewanie czekoladą
50
TH
CHOCOLATE TECHNOLOGY
Oblewarka do czekolady Cube
Oblewanie czekoladą w cukierni i lodziarni
Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych - pralin - czekolad - batonów
OBLEWANIE CZEKOLADĄ
Oblewarka do czekolady
Oblewanie czekoladą
Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati
Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach.
Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa. Stworzona do rozgrzewania i polewania każdego rodzaju czekolady
Umożliwia utrzymanie czekolady w stanie płynnym o żądanej temperaturze przez nieograniczony okres czasu
Czujniki elektroniczne kontrolujące temperaturę ogrzewania i temperowania czekolady, połączone z systemem zabezpieczeń i wyświetlaczami informującymi operatora o aktualnej temperaturze pracy
OBLEWANIE CZEKOLADĄ
Oblewarki do czekolady T5
TECHNOLOGIA
-
Wykonany w pełni ze stali nierdzewnej AISI 304
-
Model nastolny i do zabudowy
-
Elektroniczny system ogrzewania zbiornika
-
Podgrzewany zbiornik czekolady z 2 czujnikami temperatury
-
Urządzenie przystosowane do pracy w trybie ciągłym
-
Czujniki elektroniczne kontrolujące temperaturę ogrzewania i temperowania czekolady, połączone są z systemem zabezpieczeń i wyświetlaczami pokazującymi aktualną temperaturę pracy
-
Programowalne dozowanie pedałem
-
Pojemność zbiornika 5 kg
-
Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia
-
Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji
-
Volt 230 – Hz 60 – 0,4 Kw jedna faza
-
Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390
-
Waga: kg 32
Czujniki elektroniczne kontrolujące temperaturę ogrzewania i temperowania czekolady, połączone z systemem zabezpieczeń i wyświetlaczami informującymi operatora o aktualnej temperaturze pracy
.
