50
TH
CHOCOLATE TECHNOLOGY
Szkoła Czekolady Pomati
Pomati jest liderem w produkcji i sprzedaży urządzeń do wyrobów czekoladowych. Nasze produkty są obecne w ponad 80 krajach
na wszystkich kontynentach oferujemy :
Dozowniki do produkcji pralin typu One Shot
Temperówki do czekolady stworzone do pracy w małych i dużych zakładach cukierniczych. Tunele i komory chłodnicze.

Riccardo Magni
Mistrz cukiernictwa, praktyk działający w branży od ponad dwóch dekad. Rozpoczął współpracę z ojcem Paolo, na przemian prowadząc zajęcia praktyczne z nabyciem wiedzy teoretycznej. Ukończył zawodowe szkolenia w Ecole Lenotre i Bellouet Conseil we Francji oraz Lucerne Richeront w Szwajcarii. Pracuje dla renomowanych instytucji
w kraju jak i za granicą, Jego klienci to : Grand Hotel Villa Serbelloni w Bellagio we Włoszech (5 gwiazdek deluxe); restauracje Albereta.
Współpracuje z wielokrotnie nagradzanym włoskim szefem kuchni Gualtiero Marchesiego. Tworzy dla min. dla historycznych cukierni, takich jak Cova w Mediolanie i "Balzer 1850" w Bergamo

Adnrea Monit
Renomowany cukiernik i Master Chocolatier. Po udanej współpracy z Cristianem Beduschim, mistrzem świata ciastek w miejscowości Cortina.
Andrea Monti był guru cateringowym dla branży mody w Mediolanie, w AFM Banqueting i Grand Prix F1 Monzy.
Po niezliczonych doświadczeniach zawodowych, takich jak Master Pastry Chef w renomowanych sieciach hotelowych, takich jak Four Seasons on the Maldives i hotel Golden Palace w Turynie,
Andrea Monti otworzył własną cukiernię przy Via Monferrato w Turynie.
Produkcja Pralin
Mistrzowie czekolady