Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Produkcja czekolad


PRODUKCJA CZEKOLAD
POMATI
-
Temperówka do czekolady T20/T35
-
T - line dozownik do czekolad
-
Tunel chłodniczy / Szafa chłodnicza
-
Zbiornik do topienia czekolady - opcjonalnie

T-line to system automatycznego podawania form połączony z dozownikiem i stołem wibracyjnym.
Temperówki T20, T35 mogą być rozbudowane o aplikację do automatycznego dozowania i produkcji tabliczek czekolady.
Czekolada - System pozwala produkować szybko i tanio czekoladki, czekolady i batony czekoladowe. Kształt zależy od formy wylewanej czekoladą. Cały proces jest automatyczny i prosty w obsłudze dla personelu. System współpracuje z temperówkami do czekolady T20 i T35 Pomati.
Linia do produkcji czekolad
Linia do produkcji czekolad, może pracować w trybie ciągłym, osiągając wydajność 600-960 tabliczek czekolady na godzinę.
Sercem linii jest Temperówka do czekolady wyposażona w system T-line zintegrowany z temperówką T 20 lub T 35.
Produkcja czekolad

Linia do produkcji czekolad pracująca w trybie ciągłym to :
-
Zbiornik do topienia czekolady Tank 150 L
-
Temperówka do czekolady T20 lub T35
-
T-line - system do produkcji czekolad
-
Granulator (opcjonalnie ) - posypywanie np orzechem i innymi dodatkami
-
Tunel chłodniczy lub komora chłodnicza


