graficzne Stripes

NASZA OFERTA

graficzne Stripes

OBEWANIE CZEKOLADĄ

Oblewarka do czekolady Pomati.JPG
lody czekoladowe.jpg

LINIA DO OBLEWANIA CZEKOLADĄ

POMATI

oblewanie czekoladą
graficzne Stripes

Linia do oblewania czekoladą

Temperówki Pomati T8, T10, T20, T35 są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. 

Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania zatemperowana czekoladą. Urządzenie może być wyposażone w dodatkowe przystawki, dozującą i dekorującą. Wyposażając stanowisko w tunel chłodniczy Pomatii stwarzamy nieograniczone możliwości produkcji : pralin, batonów, czekolad, ciast oblanych czekoladą, ciastek. śliwki w czekoladzie i innych owoców.

System do oblewania wyrobów składa się z  :

  1. Przenośnik siatkowy o szerokości od 180 mm do 320 mm

  2. Głowicy do tworzenia kurtyny 

  3. Głowica do tworzenia wzorów - opcja

  4. Systemy nadmuchu do tworzenia fal i zgarniania nadmiaru czekolady

  5. Lampy grzewczej 

  6. Tunelu chłodniczego Pomati

  7. Wydajność do 170 kg czekolady na godzinę

Oblewanie czekoladą

Pomati : system do oblewania czekoladą

  • Krycie kurtyną ( oblewanie ) górne,  boczne i dolne czekoladą

  • Zintegrowany z temperówką do czekolady T8, T10, T20, T35

  • Regulowana prędkość przenośnika od 0 do 2m/s pełna synchronizacja z tunelem

  • Szerokość przenośnika od 180 mm do 320 mm

  • System sterowania Start i Stop ułatwiający organizację pracy

  • Regulowany nadmuch  do zgarniania nadmiaru czekolady, efekt fali

  • Aplikacja do kurtynowego krycia wyrobów

  • Aplikacja do dekorowania np. ciastek, babek, ciast, batonów

  • Prosta konstrukcja łatwa do  mycia

  • Małe ( kompaktowe ) wymiary, duże wydajności

Temperówki do czekolady
Linia do oblewanie czekoladą
Linia do oblewanie czekoladą

Sigep 2020

press to zoom
Oblewarka czekolady
Oblewarka czekolady

ZPC Otmuchów

press to zoom
Dozownik czekolady
Dozownik czekolady

Pomati

press to zoom
Linia do oblewanie czekoladą
Linia do oblewanie czekoladą

Sigep 2020

press to zoom
1/10