50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

produkcja pralin - czekolad

Komory chłodnicze

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

KOMORY CHŁODNICZE

Komory chłodnicze

Produkcja wyrobów czekoladowych

Komory chłodnicze mogą być dostosowane do istniejącej linii produkcyjnej.

Zainstalowano innowacyjne chłodzenie pionowe "Air Flow" gdzie system pozwala na równomierne rozprowadzenie zimnego powietrza poprzez 4 kolumny wewnątrz

komory tunelu.

Recyrkulacja powietrza w połączeniu z układem chłodzenia o wysokiej wydajności umożliwia zmniejszenie zużycia energii i gwarantuje niską zawartość wilgoci - co jest niesłychanie ważne przy produkcji wyrobów czekoladowych min pralin, batonów czekolad.

Temperatury i czasy chłodzenia są programowane za pomocą panelu dotykowego ekranu. Unikalna kompaktowa konstrukcja pozwala na instalacje w dowolnych pomieszczeniach. Czynnikiem chłodzącym jest zimne powietrze, które krąży w zamkniętym obiegu.

KOMORY CHŁODNICZE

Linia do produkcji pralin

Komory chłodnicze

POMATI

Linie do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę, długość to 5 tylko metrów

Szafy chłodnicze Pomati to pierwszy tunel Pomati w wersji pionowej, o

kompaktowych wymiarach jego wymiary to tylko 2 m szerokości a osiąga wydajność jak w 20 metrowym klasycznym tunelu.

Oszczędność to 90% na przestrzeni.

KOMORY CHŁODNICZE

1/5
Tunel chłodniczy pionowy

KOMORY CHŁODNICZE

        © 2030 Pomati

Informacje :

Pomati

Szkolenia

Kontakt z nami

Dowiedz się więcej

Oferta :

Temperówki do czekolady

Dozowniki One Shot

Tunele chłodnicze

Oblewarki do czekolady

Kategorie :

Czekolady

Praliny i pralinki

Drażetkarki

Promocje

  • Facebook Social Ikona
  • YouTube Ikona społeczna
Komora chłodnicza