top of page

CABRELLON

Formy do pralin i czekolad

Technologia Cabrellon

Formy poliwęglanowe

Formy do pralin i czekolad:

Oferujemy oprócz wielu gotowych, modnych wzorów, również realizację indywidualnych projektów.

Nasze formy do pralin i czekolad są eksportowane do ponad 103 krajów na całym świecie.

Oferujemy:


  • Formy do pralin

  • Formy do czekolad

  • Formy do batonów

  • Formy do gigurek czekoladowych

  • Formy dostosowane do dozowników typu One Shot

  • Indywidualne projekty


Oblewanie-czekolada-oblewarka
MASZYNY & URZADZENIA CUKIERNICZE
Temperowka-do-czekolady-oblewanie

Tysiące wzorów formy poliwęglanowe

Technologia Cabrellon

Formy do pralin i czekolad

Formy do czekoladek, pralin oraz tabliczek czekolady pozwolą Ci w łatwy sposób stworzyć własne autorskie wyroby z czekolady.

Marzysz o czekoladzie własnej roboty z dodatkami wybranymi przez Ciebie?


Profesjonaliści i perfekcjoniści najchętniej sięgną po formy poliwęglanowe, które są trwałę, zapewnią niezwykły połysk. Firma Cabrellon to producent od ponad 60 lat, oferuje również możliwość produkcji indywidualnych projektów klientów.


Urządzenie do produkcji czekolad T-line

Formy do pralin i czekolad. Produkcja wyrobów czekoladowych to urządzenia pozwalające szybko i automatycznie temperować czekoladę. Aby uzyskać efekt połysku, świeżości i jakości forma polwęglanowa musi być wypełniona dobrze zatemperowaną czekoladą.


Polecamy temperówki do czekolady Pomati to zaawansowane urządzenia, które umożliwiają precyzyjny i kontrolowany proces automatycznego temperowania czekolady, są one wyposażone w sterowanie temperaturą i czasem pracy, dzięki temu otrzymujemy idealnie zatemperowaną czekoladę w krótkim czasie.

bottom of page