50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

BMC Polska | Pomati |  Drażeciarki

Drażeciarka - Powlekarka 

NEW !

Powlekarki - drażetkarki  obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową.

Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza.

Urządzenie wyposażone jest w pompę to wytwarzania zimnego i gorącego powietrza.

Wielkość wsadu to 16 kg na jeden cykl produkcyjny.

 

Drażetkarka
Drażetkarka

Drażetkarki

Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla pracownika.

Konstrukcja maszyny oraz miejsca kontaktu z produktem wykonane ze stalli kwasoodpornej w gat.304.

Pojemność 16 kg (8 kg dostępne na życzenie)
Prędkość obrotowa  10-60 rpm
Zasilanie 240 - 50 Hz

Moc - 1 kW

Informacje :

Pomati

Szkolenia

Kontakt z nami

Dowiedz się więcej

Oferta :

Temperówki do czekolady

Dozowniki One Shot

Tunele chłodnicze

Oblewarki do czekolady

Kategorie :

Czekolady

Praliny i pralinki

Drażetkarki

Promocje

        © 2023 BMC Polska

  • Facebook Social Ikona
  • YouTube Ikona społeczna