Oblewarka do pomady i czekolady
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
PRODUKCJA PRALIN
-
Produkcja pralin - Pomati
-
Dozowniki typu One Shot "10" - 140 kg/h.
-
Przeznaczony do automatycznej produkcji
-
Linia do pralin
PRODUKCJA PRALIN
Dozowniki do produkcji pralin
Rewolucja w produkcji
PRALIN
Wydajność Dozownika OSD 10 to 140 kg pralin na godzinę.
Dwugłowicowy Dozownik ONE SHOT ZERO to nowoczesne urządzenie dozujące pozwalającym na szybką produkcję pralin, czekoladek, nadziewanych czekolad.
Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot.
Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa.
Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.
Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.
Nasze urządzenia są obecne od ponad
50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie.
Automatyczna Produkcja
PRALIN
Dwugłowicowy Dozownik ONE SHOT OSD 5 to nowoczesne urządzenie dozujące pozwalającym na szybką produkcję pralin, czekoladek, nadziewanych czekolad
Dozowniki typu One Shot OSD 10
-
Wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.
-
Formy do pralin 275 x 175 mm.
-
System dozowania z 2 x 10 dozowniki - może być dostosowany do klienta
-
Automatyczne podawanie foremek do pralin
-
Podgrzewane osobno dozowniki czekolady i nadzienia.
-
Podgrzewany zawór dozujący
-
Przenośnik taśmowy - demontowany
-
Czyszczenie zautomatyzowane
-
Mechanika - serwomotory
-
Wydajność maksymalna produkcji do 140 kg na godzinę
-
Zasilanie 100 / 240 volt - jednofazowy Hz 50/60
-
Wymiary 1260 x 830 x (h) 1680 mm